Ons Bedrijf

Wij zijn experts in technische zeefdruk. Met de nieuwste druktechnieken zijn we in staat om kleine, grote en specifieke opdrachten te verwerken. In Almere produceren we alle specialiteiten van BACK STICKERS International. Wij zijn o.a. gefaciliteerd met een clean-room voor specialistisch drukwerk. Samen met onze specialisten produceren we uw sticker, etiket of bedrukte folies. Het spreekt voor zich dat al uw zeef- en drukwerk bij ons in veilige en logistieke handen is.

We zijn een ISO 9001 gecertificeerde onderneming met twee productie ondernemingen in Almere en Waltershausen, Duitsland.

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring als industriële zeefdrukkerij voor alle technisch voorkomende stickers, etiketten, labels en tags.

Historie

Het is de vertegenwoordiger Pieter Laurens Back van een transferdrukkerij in Veenendaal die toekomst zag in een nieuwe druktechniek, de zeefdruk. Overtuigd van de mogelijkheden begon hij te experimenteren op zolder. Het was al snel zijn handelsmerk, innoveren doe je samen met de klanten. Grote internationale ondernemingen zoals Shell, Esso en Gulf werden klanten. Met de introductie van de vinylsticker in Nederland groeide de technische-, en toepassingsmogelijkheden van BACK STICKERS.

 

Het leverde contracten met de grootste producenten in de automobiel- en grafische industrie op.Begin jaren 80 wordt BACK STICKERS officieel leverancier van het wereldconcern XEROX. Decennia lang blijven ze innoveren in de nieuwste technieken en toepassingen. Het hoogwaardig technische bedrijf valt hierdoor vele malen in de prijzen. Het is die drang naar innoveren als in 1999 de Duitse Schuster Group de onderneming overneemt. Een perfecte match tussen twee hoogwaardige specialisten.

 

BACK STICKERS levert hoogwaardige kennis met betrekking tot het bedrukken van kunststoffolie.De Schuster Group is gespecialiseerd is in het produceren van IML producten. Samengevoegd zijn ze in staat om een totaalconcept voor  IML-kunststof producten aan te bieden. Deze innovatiebundeling blijkt erg succesvol en al snel zijn ze toonaangevend in de automobielindustrie. De opening van de Duitse vestiging Waltershausen in 2007 is dan ook een logische stap.

 

Bij de introductie en ontwikkeling van de digitale druktechnologie is Schuster International / Back Stickers nauw betrokken. Innoveren met opdrachtgevers blijkt wederom succesvol, de grootste chipmachine fabrikant ASML voorziet haar machines met stickers van BACK STICKERS. Hiermee kiest ook ASML voor topkwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Het is niet alleen het innoveren maar ook het nastreven van de hoogste kwaliteit, de betrouwbaarheid en de menselijke omgang die symbool staan voor ons prachtige bedrijf.

Realisation : V13 Internet