Zeefdrukwerk / IML printing

Industrieën

Je kan door ons gedrukte stickers bijna overal tegenkomen. Zoals bijvoorbeeld op consumentenproducten, in de automotive industrie, in de medische wereld maar ook in de kunststofverwerkende industrie.

Stickers en/of Industrial labels zijn een specialiteit van ons. Gecertificeerd met ISO 9001 en de innoverende kracht met diverse toonaangevende industrieën resulteert in een bedrijf waar de toepassingsmogelijkheden bijna onbegrensd zijn. Samen met u, als kleine of grote opdrachtgever, ontwikkelen we de perfecte stickers en labels ongeacht vorm, toepassing en omgeving. Verwerkt u IML-folie? Wij voldoen ook daar aan uw wensen.

Automotive

Met de IML/IMD technologie ontstaan er voortdurend nieuwe mogelijkheden in het interieurdesign van auto’s. Door toepassing van IML techniek is de vormgeving van de console bijna onbegrensd. Prachtige kleurnuances zijn binnen bereik. Door toepassing van slijtvaste kunststoffen is het kunststof duurzaam en beschermend.

High tech

Soms worden er net wat meer eisen aan een sticker of label gesteld. Zoals in de wereld van de High Tech bijvoorbeeld. Zo hebben we voor de productie bijvoorbeeld een Clean Room tot onze beschikking. Ook kunnen wij uw bestelling schoon verpakken zodat u onze producten direct in uw clean room kunt verwerken. Wij voldoen minimaal aan klasse 5 volgens NEN-EN-ISO 14644-1. In de wereld van High Tech wordt net iets meer gevraagd. Dat extra stapje zit in ons DNA.

Apparatenbouw en (consumenten) elektronica

Alle apparaten hebben een productsticker. Voor de consument de sticker van herkenbaarheid. Voor de producent een belangrijke sticker omdat die zijn signatuur symboliseert. Naast product uitstraling zijn er ook informatiestickers voor de bediening van apparaten. Een mooie Pictogramsticker geeft in een oogopslag de mogelijkheden weer. Een prachtig vormgegeven bedieningspaneel wordt pas overzichtelijk door een productsticker!

Kunststof

Bij modernere spuitgietprocessen van plastic, zoals die bijvoorbeeld in de automobielindustrie en apparatenbouw veelvuldig voor komen, is het drukwerk geïntegreerd. Bij Backstickers International beheersen onze specialisten dit precieze proces van drukken en verwerking van IML-folie tot in de details.

Medisch en pharma

In een omgeving waar geen fouten mogen worden gemaakt zijn instructiestickers van levensbelang. De gelamineerde sticker is in een medisch laboratorium niet meer weg te denken. Stickers voor uw en onze veiligheid.

Industrie

De industriële toepassingen van onze producten zijn legio. Overal waar gecommuniceerd wordt, zijn onze stickers en labels terug te vinden. Als onderdeel van een machine of gebouw, wij zijn altijd dichter bij dan u denkt.