Zeefdrukwerk / IML printing

Over ons

Wij zijn experts in technische zeefdruk

De Nederlandse roots van Back Stickers International beginnen zo'n 70 jaar geleden. Vertegenwoordiger Pieter Laurens Back van een transferdrukkerij in Veenendaal zag toekomst in een nieuwe druktechniek, de zeefdruk. Overtuigd van de mogelijkheden begon hij te experimenteren op zolder. Het was al snel zijn handelsmerk, innoveren doe je samen met de klanten. Nog steeds zit die houding in het DNA van het bedrijf.

"De snelheid en flexibiliteit van een MKB bedrijf binnen een multinationale groep strevend naar een 100% performance" zegt managing director Rik de Boer. Hij gaat verder: "Het heeft van Back Stickers International een stabiel en innovatief bedrijf gemaakt. En daar zijn we best trots op."

Geschiedenis

Begin jaren 80 wordt Back Stickers International officieel leverancier van het wereldconcern XEROX. Decennia lang blijven ze innoveren in de nieuwste technieken en toepassingen. Het hoogwaardig technische bedrijf valt hierdoor vele malen in de prijzen. Het is die drang naar innoveren als in 1999 de Duitse Schuster Group de onderneming overneemt. Dat blijft Internationaal niet lang onopgemerkt. Het Japanse Nissha neemt in 2016 een deel van de Schuster groep, te weten Schuster Kunststofftechnik, Back Stickers Deutschland GmbH en Back Stickers International BV over. Daarmee ontstaat er nieuw elan.

NISSHA
Nissha is eveneens een familiebedrijf, opgericht in 1929. De start is bijna identiek aan dat van Pieter Laurens Back. Gestart als kleine drukkerij en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een multinational met 66 bedrijven met een jaaromzet van 1,6 miljard euro. De producten van Nissha vinden hun afzet in sectoren als mobiliteit, mobiele telefonie, witgoed, medische techniek , gezondheidszorg, consumenten goederen en industriële apparatuur. De kernwaarden van Nissha sluiten perfect aan bij de missie en visie van Back Stickers International BV Het is met name de wil, en de kracht hebben om te blijven innoveren.

Nog steeds produceren we bij Back Stickers International samen met onze specialisten we uw sticker, etiket of bedrukte folies. Het spreekt voor zich dat al uw zeef- en drukwerk bij ons in veilige en logistieke handen is.

We zijn een ISO 9001 gecertificeerde onderneming met twee productie ondernemingen in Almere en Waltershausen, Duitsland. 

OUR VALUES

Customer is Our Priority

We are committed to maximizing customer value.

Diversity and Inclusion

We welcome diverse capabilities interacting as equals and enhancing our organizational performance.

Commitment to Results

We work with diligence and deliver results.

Continuous Improvement

We do the right things the right way and have a continuous focus on improving our performance.

Act with Integrity

We act with integrity and maintain the trust placed in us.